nieuws

Dakpannen lijken uit marmer gehouwen

bouwbreed Premium

Eternit BV introduceert met de RG10-2000 een nieuwe hoogglans-keramische dakpan. Het speciale gepatenteerde, volautomatische Japanse productieprocede moet de dakpannen de uitstraling geven alsof ze uit marmer zijn gebeeldhouwd.

Het geengobeerde kleurechte oppervlak blijft jarenlang weerbestendig en gaat vuilafzetting en begroeiing van mos tegen. De dakpannen zijn goed vorstbestendig en garanderen door de hoge productieprecisie onder de meest extreme weersomstandigheden een waterdicht dak.

De dakpan heeft een werkende breedte van 282 millimeter bij een werkende lengte van 340 tot 350 millimeter en een gewicht van 4 kilogram. De RG10-2000 is leverbaar in vijftien verschillende kleuren.

Eternit BV, Goor, telefoon (0547) 288890.

De nieuwe hoogglans keramische dakpannen van Eternit hebben een marmerachtige uitstraling.

Reageer op dit artikel