nieuws

Werkblad laboratoria onverwoestbaar

bouwbreed

Trespa International BV uit Weert breidt zijn lijn laboratoriumproducten uit met het nieuwe oppervlaktemateriaal TopLabPlus voor werkbladen. Het materiaal is goed bestand tegen krassen en slijten, en met zijn chemische resistentie toepasbaar in alle soorten laboratoria.

TopLabPlus maakt gebruik van een extra sterk en duurzaam oppervlak dat wordt bereikt door de eigenschappen van harsen die met een elektronenstraal worden uitgehard. Volgens Trespa is het oppervlak bestand tegen de meest agressieve chemicalien, vocht en hitte en is het gemakkelijk in schoonmaak en onderhoud.

Aan gebruikers die het materiaal TopLabPlus eerst zelf willen testen stelt Trespa proefmonsters ter beschikking.

TopLabPlus is leverbaar in negen kleuren en het is mogelijk dripcups, afvloeigaten en spoelbakken in het werkblad op te nemen.

Trespa International BV, Weert, telefoon (0495) 458358.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels