nieuws

Verhuurder Zwaans verder als Transmate

bouwbreed

gorinchem – Kraanverhuurder en leverancier van bouw-, haven- en overslagkranen Zwaans in Gorinchem heeft de naam veranderd. Met ingang van begin deze maand heet het bedrijf Transmate. Er zijn twee divisies: Transmate voor commerciele en technische activiteiten en Transmate Verhuur.

Het besluit is genomen omdat het bedrijf steeds meer internationaal is gaan werken. De familienaam Zwaans, die ook in Belgie wordt gebruikt, wekte verwarring onder de internationale relaties, omdat beide bedrijven sinds 1994 geen enkele binding meer met elkaar hebben. De huidige bedrijfsnaam Zwaans is in de jaren tachtig voortgekomen uit Transmate. Voor de duidelijkheid is gekozen voor de originele naam.

Het bedrijf is gelijktijdig met de invoering van de nieuwe naam door Lloyd’s gecertificeerd conform de kwaliteitsnorm ISO9002 en de veiligheidsnorm VCA*.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels