nieuws

Ontwerpvrijheid met kunststof roltraptree

bouwbreed

Thyssen De Reus uit Krimpen aan den IJssel introduceert met de Smartstep een roltraptrede die is gemaakt van kunststof met microglasvezel. De dochteronderneming van Thyssen Liften ontwikkelde het composiet samen met Bayer AG.

Met de nieuwe roltraptrede wil Thyssen ontwerpvrijheid en kleurgebruik vergroten en de mogelijkheid creeren een bedrijfsimago mee te geven. De treden kunnen door en door worden gekleurd waardoor slijtage minder zichtbaar is dan bij aluminium treden.

Volgens Thyssen slijten de treden minder snel en zijn ze slipbestendiger dan aluminium treden. Ter versteviging is de kunststof trede aan de onderkant voorzien van een stalen beugel.

Materiaal en ontwerp van de Smartstep zijn volgens ToV en EN 115 gecertificeerd. De SmartStep voldoet aan de brandeisen UL V0.

Standnummer H 1137

De Smartstep roltraptrede van Thyssen.

Reageer op dit artikel