nieuws

GTI Holding neemt installateur over

bouwbreed Premium

bunnik – Technische dienstverlener GTI Holding uit Bunnik gaat het Bossche bedrijf Post Koudetechniek overnemen. GTI en De Ridder Beheer BV uit Sint Michielsgestel, waarvan Post Koudetechniek een onderdeel vormt, hebben daartoe een intentieverklaring getekend.

Met de overname van het bedrijf uit Sint Michielsgestel is GTI Koudetechniek de grootste installateur van industriele koelinstallaties in Nederland geworden. Post Koudetechniek heeft circa honderd medewerkers in dienst. De omzet van het bedrijf bedraagt jaarlijks zo’n 30 miljoen gulden.

GTI richt zich met haar sectoren utiliteit, industrie, infratechniek, specialismen en Belgie op de technische dienstverlening in de utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur in Nederland en Belgie. De Nederlandse marktleider bezet de tweede plaats op de Belgische markt voor installatietechniek.

Het Bunnikse concern behaalde vorig jaar een omzet van bijna 2 miljard gulden. De winst bedroeg 50,6 miljoen gulden. GTI heeft circa achtduizend vaste medewerkers in dienst en werkt voor alle grote Nederlandse bedrijven. De onderneming kondigde onlangs al aan vooral interesse te hebben in de overname van installatiebedrijven.

Reageer op dit artikel