nieuws

Drempel verhoogt veiligheid

bouwbreed

De nieuwe drempel van SlipSafe Products BV uit Lopik is ontwikkeld op initiatief van de stichting Stimulans Veilig Wonen (SVW), om een veilige overgang van de ene naar de andere ruimte te kunnen maken. De drempel loopt geleidelijk op en af en heeft een maximale hoogte van acht millimeter.

De SlipSafe-drempel kan ook hellend worden gemonteerd en zo een niveauverschil tussen twee ruimtes van drie centimeter overbruggen. SlipSafe heeft een antislipoppervlak en is vervaardigd van geanodiseerd aluminium.

De montage van de drempel geschiedt door de twee bevestigingselementen aan weerszijden van het aluminium profiel vast te schroeven.

De afwerking bestaat uit twee zwarte kunststof afdekkapjes die de schroeven aan het oog onttrekken en aansluiten aan de vorm van het deurkozijn.

De voornaamste toepassing voor SlipSafe is ter vervanging van bestaande houten drempels. Het is door zijn geringe hoogte en aflopende vorm ook goed geschikt voor senioren- en gehandicaptenwoningen en andere woningen en bedrijfsruimten.

SlipSafe Products BV, Lopik, telefoon (0348) 551020.

De SlipSafe-drempel heeft een antislipoppervlak en zorgt door zijn aflopende vorm voor een veilige overbrugging tussen twee verschillende ruimtes.

Reageer op dit artikel