nieuws

‘Over de rooilijn’

bouwbreed

Staat het in aanbouw zijnde partycentrum in Pretpark Duinen Zathe in Appelscha wel of niet op de juiste plaats? Nader onderzoek door de gemeente Ooststellingwerf moet het antwoord geven op deze vraag. Volgens ‘de buren’ zou het gebouw, dat zestig bij zestig meter meet, zo’n tien meter in noordelijke richting zijn opgeschoven ten opzichte van de tekening.

S. Wheda van ingenieursbureau Grontmij, verantwoordelijk voor de inrichting van het vijf hectare grote attractiepark: “Wij hebben het gebouw uitgezet vanaf de voorkant van de kadastrale grens van de Wester Es. Pas twee weken geleden hoorden we van het probleem. Dat het gebouw over de rooilijn zou staan, was ons niet eerder bekend.”

De gemeente Ooststellingwerf was vrijdag niet voor commentaar bereikbaar.

Reageer op dit artikel