nieuws

Harde vloeren krijgen ‘wet-look’ effect

bouwbreed

De drie nieuwe reinigings- en onderhoudsproducten van Kärcher doen harde vloeroppervlakken schitteren. Het gamma bestaat uit: coatingproduct RM 741, reinigingsproduct RM 747 en verzorgingsmiddel RM 745.

Vloeren krijgen een ‘wet-look’ effect met het RM 741 coatingproduct. Na toepassing krijgt de coating een glanseffect en is deze erg sterk en stroef. Het product wordt gelijkmatig en dun op een schone, droge ondergrond in twee lagen aangebracht. Beide lagen hebben een droogtijd van vijftien minuten, waardoor de vloer na een half uur al kan worden belopen. Na 24 uur is de coating volledig uitgehard en krijgt deze zonder polijsten de hoogglans.

De ‘wet-look’ reiniger RM 747 herstelt harde vloerbedekkingen die door krassen en loopsporen zijn aangetast. De reiniger wordt met een sproeifles op een vochtige gedweilde vloer gespoten en versmelt met de beschadigde coating RM 741.

Voor de onderhoudsreiniging heeft Kärcher het verzorgingsmiddel RM 745. Dit product kan met de hand of machinaal worden verwerkt en is geschikt voor de reiniging van tegels, kunststof, kurk en parket.

Kärcher, Best, telefoon (0499) 375445.

Reageer op dit artikel