nieuws

London Eye is verplichte attractie

bouwbreed

De binnenstad van Londen heeft er een topattractie bij. Een rondje met het door Hollandia gebouwde London Eye blijkt een lust voor het oog. Het adembenemende uitzicht over de rivier de Theems zou een verplichte attractie moeten zijn voor iedereen die de Britse hoofdstad bezoekt. Cobouw hoorde bij de eerste radpassagiers en was onder de indruk van het spektakel. De dienstregeling voor het superreuzenrad is nog niet compleet. Tien van de 32 capsules zijn momenteel bruikbaar, de rest zal spoedig volgen. Pas vanaf 1 maart moet het rad op volle toeren draaien, en de inwoners van Londen staan er al voor in de rij. Exploitant British Airways rekent nog dit jaar op 2,5 miljoen bezoekers.

Op pagina 2: Londen: bruisend Madurodam.

Op pagina 9:

Reuzenrad volgende maand op volle toeren.

Reageer op dit artikel