nieuws

Hunter Douglas lijft Comfortex (VS) in

bouwbreed

Raambekledingproducent Hunter Douglas heeft de overname van branchegenoot Comfortex in de Verenigde Staten voltooid. Dit is gebeurd nadat recentelijk een goedkeurende verklaring van de Amerikaanse overheid is verkregen.

Comfortex, met als belangrijkste vestiging Albany in New York, heeft een omzet van ongeveer 65 miljoen dollar en vijfhonderd medewerkers in vier vestigingen in de Verenigde Staten. De onderneming blijft als een zelfstandige eenheid van Hunter Douglas Noord-Amerika opereren. Hunter Douglas, bekend van onder andere Luxaflex, heeft nu 136 ondernemingen, die actief zijn in ruim tachtig landen. Met zo’n 13.500 medewerkers werd in 1998 een omzet gedraaid van 2,7 miljard gulden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels