nieuws

Nieuwe generatie meterkastvloerplaten

bouwbreed

Jan van Laarhoven-Waalwijk BV uit Waalwijk heeft een vernieuwde meterkastvloerplaat ontwikkeld conform het Bouwbesluit en NEN 2768. De vloerplaat van verdicht EPS hardschuim heeft een isolatiewaarde van ruim drie en is volledig te herverwerken.

Afgetekende konische doorvoergaten waar de buis klemvast doorgedrukt kan worden, maken gebruik van pasringen voor de fixatie en doppen voor de afsluiting overbodig. De overige doordrukgaten blijven gesloten, waardoor direct een afwerklaag kan worden aangebracht. De standaardafmetingen van de meterkastvloerplaat bedragen 786 bij 328 bij 90 millimeter. De vloerplaat heeft een pasrand voor de meterkast en een ingewerkte versterking voor de watermetermontage. Vaste montageplaatsen vervallen door de vier los bijgeleverde fixatielippen die op elke gewenste plek met een hamerslag bevestigd kunnen worden.

Jan van Laarhoven-Waalwijk BV, Waalwijk, telefoon (0416) 333178.

Reageer op dit artikel