nieuws

GTI koopt Belgisch onderhoudsbedrijf

bouwbreed

bunnik – GTI Holding Belgium neemt Industrie Services in St. Job in ’t Goor over. Hierover hebben beide bedrijven overeenstemming bereikt. Met de overname versterkt GTI zijn positie in Zuidwest Nederland en de regio Antwerpen.

Bij Industrie Service werken vijftien mensen. De omzet bedraagt ongeveer 5,5 miljoen gulden. Het bedrijf zal direct bijdragen aan de winst van GTI. Voor de holding past deze overname in de strategie van selectieve groei door acquisities. GTI Industriele Service Rotterdam zal in de industriegebieden rond Vlissingen, Terneuzen, Bergen op Zoom en Antwerpen samenwerken met de nieuwe aankoop.

In 1998 behaalde GTI een omzet van 1,6 miljard gulden en een nettowinst van 40 miljoen. Voor 1999 houdt de onderneming vast aan haar verwachting een nettoresultaat te realiseren van zo’n 50 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel