nieuws

Groothandels werken samen in Probin

bouwbreed Premium

Tien zelfstandige groothandels in producten voor de bouw en de industrie hebben hun krachten gebundeld onder de naam Probin. Hiermee willen ze hun marktpositie versterken.

Op termijn wordt gestreefd naar landelijke dekking. Elke regiovestiging van Probin heeft een kernassortiment van ruim 25.000 technische producten op voorraad. Voor de bouw gaat het vooral om gereedschappen, ijzerwaren, bouwbeslag, bevestigingsartikelen en machines. Alle Probin-bedrijven zijn ISO 9002 gecertificeerd of bezig met certificering. Probin start nu met tien vestigingen in Noord- Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Brabant. Voor de logistieke ondersteuning maken de bedrijven gebruik van een centraal in Nederland gelegen magazijn.

Reageer op dit artikel