nieuws

Figuurglas isolerend, gehard en gelaagd

bouwbreed

Glasproducent Glaverned BV uit Tiel, onderdeel van De Glaverbel Groep, introduceert twee nieuwe dessins figuurglas: Quatrix en Satinbel voor architectuur en interieurdesign. Satinbel heeft een satijnachtig doorschijnend effect waardoor vormen en kleuren worden verzacht.

Quatrix heeft een strakke geometrische structuur en bestaat in een blanke uitvoering en in een gematteerde uitvoering met veel ontwerpmogelijkheden zonder dat licht wordt buitengesloten. Quatrix is leverbaar in de dikten drie, vier, zes en acht millimeter en Satinbel in de dikten drie, vier en zes millimeter. Beide glastypen zijn ook verkrijgbaar in isolerende beglazing en als gehard of gelaagd veiligheidsglas. Ook een uitvoering als Colorbel geëmailleerd glas is mogelijk voor Satinbel en Quatrix.

Glaverned BV, Tiel, telefoon (0344) 679922

Reageer op dit artikel