nieuws

Duitse opdrachten Internatio-Müller

bouwbreed Premium

Internatio-Müller heeft voor 210 miljoen gulden aan opdrachten verworven in Duitsland. De projecten worden uitgevoerd door ROM, de Duitse dochter van de Imtech.

Dat is de techniekdivisie van Internatio-Müller. Voor de Commerzbank in Frankfurt voert ROM het complete projectmanagement voor de bouw van het nieuwe dienstencentrum. ROM installeert de verwarming, ventilatie, airconditioning en ook de meet- en regelsystemen. Deze opdracht heeft een omvang van 175 miljoen gulden. Eveneens in Frankfurt heeft ROM de order gekregen voor de complete werktuigbouwkundige installaties in het Eurotheum. Dat is een meer dan honderd meter hoog gebouw, dat deels wordt geïntegreerd in een bestaand monumentaal pand. Deze opdracht bedraagt 35 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel