nieuws

Demonstratietruck mag beurs niet op

bouwbreed

zuidlaren – Door onenigheid met de organisatie van de Bouwvakbeurs Zuidlaren staat het bedrijf Poxy Vloeren Nederland BV niet op de komende Bouwvakbeurs. De standopbouw van Poxy Vloeren is door de beursorganisatie geweigerd.

Johan Louwes, adjunct-directeur commerciele zaken van de Prins Bernardhoeve: “Bij de aanmelding van Poxy Vloeren is het bedrijf een bepaald aantal vierkante meters toebedeeld voor hun stand. Later kwamen zij met de aanvraag voor het plaatsen van een grote demonstratietruck, maar de extra ruimte die dit zou vergen was niet meer beschikbaar.”

Poxy Vloeren, dat al in de deelnemerslijsten was opgenomen, heeft zich in reactie hierop gepikeerd teruggetrokken als deelnemer aan de Bouwvakbeurs. Het gebruiken van een ander standontwerp was voor hen geen optie. De demonstratietruck zal wel op andere komende beurzen worden gebruikt.

De vrijgekomen stand was volgens Louwes snel weer gevuld met een van de bedrijven op de lijst met late aanmeldingen waarvoor in eerste instantie geen ruimte meer was op de beursvloer.

Louwes: “Dat Poxy Vloeren helemaal niet meer is gekomen, was geheel hun eigen keus.”

Reageer op dit artikel