nieuws

Bug

bouwbreed

Ook waar ze niet miljarden hebben uitgegeven aan types als Timmer waren nauwelijks millenniumproblemen. Duidelijker bewijs dat de ICT-sector leeft van opgeklopte lucht is niet denkbaar. Maar dacht u dat hun krankzinnige koersen nu eindelijk op reeel niveau neerploffen? Integendeel. Het loont om eerst te leveren wat naar eigen zeggen de tand des tijds niet doorstaat, om vervolgens miljarden te rekenen voor zogenaamde hulp. Daarbij vinden we het al normaal dat computers regelmatig vastlopen en elk bedrijf zijn mislukte automatiseringsprojecten kent.

Waarom windt de bouw zich op over opleveringsgebreken? Kondig er honderd aan en breng ze direct in rekening. Zijn er toch nog gebreken? Zeg dat het zonder uw dure rekening nog veel meer waren geweest. Laat voor de geloofwaardigheid af en toe een project ook helemaal mislukken. Dan wordt de koers van uw bedrijf wellicht net zo vrolijk als die van elke willekeurige Internetfirma die nog nooit een cent winst heeft opgeleverd.

Reageer op dit artikel