nieuws

Boeidelen ongevoelig voor delaminatie

bouwbreed Premium

RET Utrecht introduceert MiraTEC boeidelen uit samengeperste houtvezels, die ongevoelig zijn voor delaminatie en bestand zijn tegen houtrot door toevoeging van Borogard ZB. RET geeft daarom op de boeidelen vijfentwintig jaar garantie.

Elk boeideel heeft een gladde kant en een kant met houtstructuur. Met hetzelfde boeideel kan dus zowel een glad oppervlak als een oppervlak met houtstructuur worden gemaakt. De delen zijn rondom al voorzien van een grondlaag en hoeven dus alleen te worden afgelakt. Volgens de fabrikant zijn de boeidelen eenvoudig te zagen en te spijkeren. Drie verschillende standaardbreedtes zijn verkrijgbaar: 184 millimeter, 235 millimeter en 286 millimeter, met een standaarddikte van 19 millimeter en een lengte van 4880 millimeter. Naast gebruik als boeideel zijn volgens de fabrikant ook toepassingen als buitenlijstwerk en aftimmering rond deuren en ramen mogelijk.

RET Utrecht, Utrecht, telefoon (030) 2455555.

Reageer op dit artikel