nieuws

Ventilatieroosters voor schuifpuien

bouwbreed

Duco, fabrikant van natuurlijke en mechanische ventilatiesystemen, heeft speciaal voor schuifpuien thermisch geisoleerde klepventilatieroosters ontwikkeld. De Ducoflat 12 kan naast traditionele toepassingen op diverse glasdikten ook onderaan het glas worden geplaatst of verticaal worden gemonteerd. Het rooster heeft een capaciteit van 12 l/sec bij 1 Pa en een geluidstechnische waarde van RqA = -2 dB(A).

Wind- en waterdichtheid en een thermische onderbreking worden verzekerd door een scharnierende kunststofklep. Het binnenprofiel is zonder gereedschap afneembaar en doet tevens dienst als insectenwering. De bediening met hendel, stang of koord is traploos regelbaar. Het rooster is verkrijgbaar in alle Ral-kleuren, met verschillende kleuren aan binnen- en buitenkant.

De Ducoklep 17 is eveneens een thermisch geisoleerd kleproos-ter. Dit type heeft een ventilatiecapaciteit van 16,7 l/sec en een RqA = -1 dB(A).

Vero Duco BV, Veurne (B), tel.0032-58-330033.

Het nieuwe ventilatierooster kan behalve op de traditionele plek ook onderaan het glas of verticaal worden geplaatst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels