nieuws

Diefstal grote partij vangrails

bouwbreed Premium

hazerswoude-rijndijk – Rijkswaterstaat heeft bij de politie van Hollands Midden aangifte gedaan van diefstal van een grote partij vangrails. De partij van 300 zogenoemde geleiderailplanken werden ontvreemd vanaf een bouwterrein langs de N11 bij Hazerswoude-Rijndijk. De vangraildelen met ieder een lengte van 4,3 meter en een totaalgewicht van 13 tot 14 ton, kosten volgens Rijkswaterstaat 22.000 gulden.

De vangraildelen moeten volgens de politie met een vrachtauto zijn weggehaald en het opladen moet zeker drie kwartier hebben geduurd. De politie verwacht dan ook dat vele voorbijgangers van de diefstal getuige zijn geweest. Wat de dieven met de vangrails moeten, is politie en Rijkswater-staat een raadsel. Het is volgens de politie niet zo, dat er bij Rijkswaterstaat een administratieve fout is opgetreden. (anp)

Reageer op dit artikel