nieuws

Bouwfirma bestrijdt woningcriminaliteit

bouwbreed Premium

houten – Bouwconcern Dura Vermeer Groep NV neemt het voortouw bij de landelijke invoering van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Dura Bouw Houten BV, onderdeel van Dura Vermeer, heeft een verklaring ondertekend waarin zij afspreekt woningen te ontwikkelen en te bouwen die standaard voldoen aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk.

Dura Vermeer is hiermee de eerste bouw- en vastgoedontwikkelingsonderneming in Nederland die dergelijke afspraken maakt met de overheid.

De landelijke invoering van het keurmerk is een belangrijk preventief middel in de strijd tegen de woningcriminaliteit. Woningen die voldoen aan de voorgeschreven eisen voor inbraak- en brandpreventie en sociale veiligheid krijgen voor de periode van vijf jaar een certificaat.

Reageer op dit artikel