nieuws

Winst Rodamco Amerika omhoog

bouwbreed Premium

den haag – De nettowinst van Rodamco North America is over de eerste helft van boekjaar 1999/

2000 gestegen met 18 procent. Dit ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

De winst bedroeg 212 miljoen gulden, tegen 179 miljoen gulden in de eerste zes maanden van het vorige boekjaar. Rodamco North America dankt de winststijging vooral aan investeringen in niet-beursgenoteerde onroerendgoedmaatschappijen. De bijdrage van die investeringen wordt echter voor een deel weer teniet gedaan door de bijkomende financieringskosten en hogere beheerskosten.

Over het hele boekjaar 1999/2000 (dat loopt van 1 maart tot en met 9 februari) verwacht de directie een winst te boeken van 410 miljoen gulden. De directie is van plan de hele nettowinst uit te keren in de vorm van dividend.

Reageer op dit artikel