nieuws

Rockwool Lapinus zet catalogus op Internet

bouwbreed

Rockwool Lapinus, producent van isolatiemateriaal, heeft de nieuwe bouwcatalogus ‘Duurzaam isoleren met steenwol’ ook op het Internet gezet. De volledige inhoud is te raadplegen via de internetsite van Rockwool Business Centre Bouw, www.rockwool.nl/bcbouw. Deze catalogus met informatie over warmte-isolatie, geluidbeheersing en brandveiligheid is verkrijgbaar als ringband en op cd-rom.

De informatie is verdeeld over vier hoofdstukken. Het eerste deel bevat algemene informatie over onder andere de veiligheid van de producten van Rockwool. Het tweede deel bevat technische informatie over bouwfysica en de regels rond warmte, geluid, brand, vocht en milieu. Het derde deel bevat van elk bouwdeel 3d-tekeningen, constructiegegevens en verwerkings- en toepassingstechnieken. Deel vier toont welke producten van Rockwool beschikbaar zijn.

Op de internetsite zijn onderdelen uit de verschillende hoofdstukken snel te bekijken in PDF-format via de menubalk ‘Catalogus’. De complete catalogus van 8,9 MB kan worden gedownload. Ringband en cd-rom zijn bij Rockwool op te vragen.

Rockwool Lapinus BV, Roermond, telefoon (0475) 353589.

Reageer op dit artikel