nieuws

Opleggen bordessen gemakkelijker

bouwbreed Premium

Mavotrans, leverancier van bouwproducten, introduceert de zogenoemde oplegschoen Cret-APG, die de toepassing van oplegdeuvels vereenvoudigt. Tot nu toe moest bij het toepassen van een oplegdeuvel een inkassing in het beton worden gemaakt, waarbij de dwarskracht werd beperkt door de hoogte van het beton boven de deuvel. Door het reduceren van splijtkrachten in het beton op de plaats van het oplegvlak van de deuvel, werd ook de dwarskracht beperkt.

Door toepassing van de nieuwe oplegschoen wordt de overdracht van de dwarskracht naar de betonconstructie optimaal gewaarborgd. Daarnaast werkt de Cret-APG als sparingsprofiel. De oplegschoen is voorzien van een spijkerfles, waarmee deze aan de bekisting kan worden gespijkerd. De oplegdeuvel is in twee varianten verkrijgbaar, in hoogte verstelbaar en niet-verstelbaar.

Mavotrans BV, Zoetermeer, telefoon (079) 3446363.

Het nieuwe systeem voor het opleggen van bordessen maakt inkassing overbodig.

Reageer op dit artikel