nieuws

Elektrische heftrucks Caterpillar verbeterd

bouwbreed Premium

almere – De serie vierwielige elektrische heftrucks van caterpillar is verbeterd. De hele elektrische familie, van 1,5 tot 3 ton, is nu standaard uitgerust met het systeem AC, dat staat voor Advanced Control. Dit is een hydraulisch systeem met fingertip-bediening. De mastfuncties kunnen met minimale hand- en armbewegingen worden bediend.

De trucks zijn uitgerust met vijf voorgeprogrammeerde bedrijfsstanden om aan de eisen van elke werkomgeving te kunnen voldoen. Bovendien kunnen alle hydraulische functies en rij- en acceleratiesnelheden aan de individuele wensen van de bestuurder worden aangepast.

De twee- en drietons modellen hebben een nieuw differentieel in de vooras. Op alle modellen is de mast slanker ontworpen voor een beter zicht.

Reageer op dit artikel