nieuws

Dag over kansen bij

bouwbreed Premium

grote projecten Belgie

brussel – De Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belgie en Luxemburg in Brussel houdt op 2 december in hotel Holiday Inn Antwerp-Borgerhout een voorlichtingsbijeenkomst over grote investeringsprojecten in Belgie. Directeur Van den Hamer van de Kamer wijst erop dat nog te vaak belangrijke kansen voor Nederlandse ondernemers in Belgie niet of te weinig worden benut: “Herhaaldelijk blijkt dat geinteresseerde ondernemers niet of veel te laat van de voorgenomen investeringen op de hoogte geraken.”

De bijeenkomst dient vooral om Nederlandse aannemers, architecten, installatiebedrijven, ingenieurs- en studiebureaus en bankiers een beeld te verschaffen van de miljardeninvesteringen die de komende jaren in Belgie op stapel staan in onder meer gebouwen, infrastructuur- en milieuprojecten (waterzuivering, aanleg collectoren) en openbaar vervoer. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan enkele kleinere projecten.

Reageer op dit artikel