nieuws

CE-markering in digitale versie

bouwbreed

RDMG Uitgeverij heeft een cd-rom uitgegeven over CE-markering. Op dit digitale naslagwerk zijn onder andere de volgende onderwerpen opgenomen: Europese en nationale wetgeving, adressen van keuringsinstellingen, een checklist, foldermateriaal van het ministerie van Economische Zaken en een afkortingen- en begrippenlijst.

De software beschikt over vier zoekmogelijkheden en faciliteiten om teksten (of delen van teksten) op te slaan, te kopieren en te printen.

De cd-rom wordt geleverd in combinatie met een update service via e-mail. Dat betekent dat de klant elk jaar een nieuwe, volledig bijgewerkte cd-rom ontvangt en bij wijzigingen per e-mail op de hoogte wordt gehouden. De cd-rom kost, inclusief een jaar ondersteuning via e-mail, 159 gulden. Er zijn ook netwerkversies.

RDMG Uitgeverij, Leeuwarden, telefoon (058) 280 0124.

Reageer op dit artikel