nieuws

Slimme plint van Panagro

bouwbreed Premium

Aannemingsmaatschappij Panagro BV heeft in samenwerking met Holec, Isolectra, KPN Telecom en Polynorm een slimme plint ontwikkeld. Deze worden voor het eerst toepast bij de bouw van koopappartementen en stadswoningen aan de Laan van Roos en Doorn te Den Haag.

De plint dekt een leidinggoot onderin een holle wand af, waarin alle bekabeling voor data- en elektratransport aanwezig is. Door de plint van de wand te schroeven is deze bekabeling, voorzien van verdeelstekkers, bereikbaar. De bewoner kan op elke plek zonder hak- en breekwerk zelf nieuwe verbindingen leggen.

Alle normaliter in huis aanwezige stopcontacten zitten in de plint. Alle bedrading van zogenoemde domoticasystemen (programmering van temperatuurregeling, inschakeling cq. regeling van apparaten, alarmsystemen, tijdklokken en dergelijke) kunnen achter de plint worden gestopt.

Panagro BV, Leidschendam, telefoon (070) 3570602.

Reageer op dit artikel