nieuws

Oliver von Borstel

bouwbreed Premium

Bij Denison Hydraulics in Dordrecht is Oliver von Borstel (43) aangetreden als general manager voor de Benelux-vestiging. Von Borstel was tot voor kort directeur bij WILO Nederland BV.

Maart volgend jaar zal P. Zelissen, burgemeester van Grave, na zes jaar het voorzitterschap van de stichting Architectuur Lokaal, het landelijke kennis- en informatiecentrum voor cultureel opdrachtgeverschap in Amsterdam, beeindigen. Per die datum zal Margreeth de Boer de voorzittershamer van hem overneme. Zij zal als lid tot het bestuur toetreden.

– Deze maand is mr. C.E.M. van Dongen bij Martens en Van Oord BV in Oosterhout in dienst getreden als bedrijfsleider algemene zaken. Hij gaf tot voor kort als directeur leiding aan de Vereniging NVWB Grondwerk te Zeist. In deze functie zal hij per 1 december worden opgevolgd door mr. P.E. Uilenbroek (36), thans nog werkzaam als secretaris bij het NVOB, regio Flevoland en Overijssel.

Reageer op dit artikel