nieuws

Naam Thomas stimuleert verhuur

bouwbreed

De naam van de Thomas-schrankladers van Matrax BV is een van de doorslaggevende punten geweest voor de Amsterdamse firma Gebr. Roskam om te kiezen voor deze machines. Matrax en Roskam zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor de verhuur van de met deze populaire jongensnaam getooide machines.

De geleverde machines die worden ingezet voor verhuur voor kortere of langere termijn, zijn vier stuks Thomas T83 S-serie en twee stuks Thomas T135 S-serie. De machines zijn uitgevoerd met een zogenoemde verhuur-kit, die bestaat uit een cycloonfilter, bumpers en verzwaarde cabine, gevulde banden, pengatsluiting op de achterdeur, een centraal gecertificeerd hijsoog en een drukloze retourleiding. De machines zijn tevens uit te voeren met een dertigtal aanbouwdelen.

Matrax Nederland BV, Nieuwendijk, telefoon (0183) 402000.

Reageer op dit artikel