nieuws

De Vries Robbe wil uitzendwerk kwijt

bouwbreed Premium

huis ter heide – De Vries Robbe groep wil af van zijn uitzendbureaus. Deze activiteit, die is ondergebracht in BTS Holding, wil het breakeven punt maar niet bereiken. Laat staan dat het uitzendwerk winst oplevert. In de cijfers heeft de groep, die nu alleen nog bestaat uit Bailey Technogroup Steel en Cranes, BTS dan ook niet geconsolideerd.

De eerste zes maanden behaalde De Vries Robbe een nettoresultaat van 4,8 miljoen gulden. Daarvan was een dikke drie ton afkomstig uit gewone bedrijfsuitoefening. De rest van het bedrag was een buitengewoon resultaat in verband met de verkoop van de aandelen Gevel Nederland medio juni dit jaar.

Uit de cijfers blijkt overigens dat er sprake is van een aanmerkelijk verbeterde positieve resultaatbijdrage van Bailey. De directie is voorzichtig positief over de ontwikkeling van het resultaat over het tweede halfjaar.

Reageer op dit artikel