nieuws

Burgers Hoogeveen denken mee

bouwbreed Premium

hoogeveen – Hoogeveen biedt zijn burgers de mogelijkheid dagelijks mee te denken over de totstandkoming van de toekomstvisie voor de gemeente. Aan het einde van elke werkdag zet de gemeente de meest actuele versie van de toekomstvisie op Internet. Belangstellenden kunnen via e-mail of per post direct reageren op de voorstellen. Mensen die geen Internet hebben, kunnen de visie lezen in het voorlichtingscentrum.

De gemeente besloot tot deze stap, omdat ze wil dat de burgers een maximale kans moet worden gegeven mee te denken en te praten over de toekomstvisie. In de visie komen zaken aan de orde als gewenste groei, de toekomst van het vliegveld en de plaats van nieuwe woonbuurten. Eind januari wordt het eerste concept vastgesteld. Dan volgt de officiele inspraakronde.

Reageer op dit artikel