nieuws

Belder introduceert polyester dakgoot

bouwbreed Premium

Belder Bouwprodukten uit De Weere bij Alkmaar heeft zijn programma uitgebreid met een glasvezelversterkte polyester dakgoot. Het is het milieuvriendelijke alternatief voor de zinken en pvc dakgoot op beugels. De polyester dakgoot is bovendien goedkoper. Het heeft de eerste voorkeur in het dubo-pakket. Pultrusie, een onafgebroken productieproces van glasvezelversterkte profielen, geeft het materiaal een hoge slagvastheid, lage uitzettingscoefficient en corrosie- en chemische bestendigheid. Bovendien is het onderhoudsarm. Het polyester is tachtig procent lichter dan staal en dertig procent lichter dan aluminium.

Belder produceert in pultrusie ook montageprofielen, bouwprofielen en hwa-buis. Verder produceert het bedrijf luifels, dakranden, dakkapellen, leidingkokers en gevelbanden.

Belder Bouwprodukten, De Weere, telefoon (0229) 582898.

Reageer op dit artikel