nieuws

Bedrijfsleven en ambassade in Israel mogelijk onder een dak

bouwbreed

tel aviv – “Het is een droom, maar we werken er hard aan om hem te realiseren.” Voorzitter David I. Simha van de Kamer van Koophandel Israel-Nederland (INCC) klinkt enthousiast.

Nu de Nederlandse ambassade in Tel Aviv haar medewerking heeft toegezegd, voelt hij zich gesterkt in zijn poging in Israel een ‘Holland House’ van de grond te krijgen.

In dit ‘Holland House’ wil de Kamer van Koophandel Israel-Nederland zoveel mogelijk bedrijven vestigen die een handelsrelatie tussen Israel en Nederland en omgekeerd onderhouden. De aandacht gaat daarbij in eerste instantie uit naar de grote multinationals zoals Unilever, Philips en Heineken.

De ambassade zegt volgens Simha nog geen ‘ja’ om zich in het ‘Holland House’ te vestigen, maar de bereidwilligheid om mee te werken, geeft volgens hem voldoende aanleiding vertrouwen te hebben in het project.

Reageer op dit artikel