nieuws

ABN-Amro biedt formeel op Bouwfondsaandelen

bouwbreed Premium

amsterdam – ABN-Amro heeft een formeel bod uitgebracht op de aandelen Bouwfonds. Zoals al eerder bekend, wordt 608,50 gulden geboden verdeeld in 606 gulden contant plus een intrekbaar cumulatief preferent aandeel met een minimale waarde van 2,53 gulden.

De termijn waarbinnen de aandelen kunnen worden aangemeld begint op 18 oktober dit jaar en eindigt op 14 januari 2000. Zo snel mogelijk na die laatste datum maar uiterlijk tien werkdagen daarna zal ABN-Amro bekend maken of het bod al dan niet gestand wordt gedaan.

Een van de voorwaarden is dat minimaal 85 procent van de aandelen is aangeboden.

Het Bouwfonds houdt voor de aandeelhouders een informatieve bijeenkomst op 3 november in Amersfoort. De Raad van Bestuur hoopt dat tegen die tijd het onderzoek van de groep gemeenten onder leiding van Delft bekend is.

Reageer op dit artikel