nieuws

Tweede machinistendag in Slagharen

bouwbreed

De tweede Machinistendag van vakvereniging het Zwarte Corps en machinehandelaar Kuiken wordt dit jaar op 11 september gehouden in Slagharen. Voor de toegangsprijs van 12,50 gulden krijgen de bezoekers ook nog wat cadeaus, zoals een minikoeltas en een cap. Om 10.00 uur is de opening, gevolgd door een eerste demonstratie van de aanwezige machines. Machinisten kunnen zelf de machines testen.

Na de middagpauze en een tweede demonstratie is om 16.00 uur de trekking en prijsuitreiking van de loterijen. De hoofdprijs van de gezinsprijsvraag is een wigwam-vakantie in Zuid-Frankrijk, die van de traditionele OSF-loterij is een week in een stacaravan in attractiepark Slagharen. Scholieren kunnen een reis naar een Volvo-fabriek in Europa winnen.

Vakvereniging HZC, Nieuwegein, telefoon (030) 6006090.

Reageer op dit artikel