nieuws

Cursus technisch beheer platte daken

bouwbreed

gorinchem – BDA Opleidingen in Gorinchem heeft een cursus technisch beheer van platte daken ontwikkeld. De doelgroep bestaat uit opzichters, uitvoerders en stafmedewerkers van woningbouwcorporaties en gemeenten die betrokken zijn bij het gebouwdeel dak.

De cursus behandelt het beheer van platte daken en het toezicht op de uitvoering van dakbedekkingswerkzaamheden. De training omvat onder andere leerstof over dakbedekkingsconstructies en materialen. Tevens leren de deelnemers daken te inspecteren, het onderhoudswerk aan het dak te plannen en het werk van de dakbedekker te toetsen op kwaliteit en veiligheid. De opzet van de cursus is praktijkgericht. De cursisten gaan zelfstandig een dak inspecteren en de kwaliteit van de uitvoering controleren tijdens praktijkdemonstraties. Ze zullen ook onderhoudsadviezen uitbrengen aan de hand van schadebeelden.

De cursus duurt twee dagen en wordt dit najaar driemaal in Gorinchem gehouden. De eerste op 21 en 28 oktober en vervolgens op 2 en 9 november en 23 en 30 november.

Reageer op dit artikel