nieuws

Nieuwe eenmanslift van UpRight

bouwbreed

De nieuwe eenmanslift van UpRight, in Nederland vertegenwoordigd door Instant Holland in Rotterdam, is nu verrijdbaar op een werkhoogte van 9,60 meter. Deze U-drive 25 is mobiel door een gepatenteerd systeem dat gebruik maakt van de aangedreven wielen aan het eind van de achterste stempels. Een joystick zorgt voor de besturing en variabele rijsnelheid.

In de kleinste afmetingen is de U-drive slechts 74x210x126 centimeter en het gewicht is slechts 410 kilogram. De lift kan daardoor gemakkelijk op een aanhanger of in een pick-up worden vervoerd en past door de meeste deuren. De U-drive kan ook als statische verticale lift worden gebruikt door de vier stempels uit te draaien. De maximale belasting op het werkplatform is 159 kilogram.

De DC-voedingsbron bestaat uit twee 12V accu’s die automatisch worden opgeladen door een vaste oplader op de machine.

De U-drive 25 is vooral bedoeld voor alle soorten onderhoud aan bijvoorbeeld fabrieken, loodsen, kerken en sporthallen.

Instant Holland, Rotterdam, telefoon (010) 2955050.

De nieuwe lift in de praktijk.

Reageer op dit artikel