nieuws

Moederbedrijf redt deel failliete dochter

bouwbreed

hengelo – Een deel van het failliet verklaarde installatiebedrijf QtecQ in Hengelo is door toedoen van curator mr. J. van der Hel voor ondergang behoed. Het betreft de activiteiten op het gebied van technical services en technische infrastructuur.

Imtech, de divisie Techniek van Internatio-Muller NV, dat samen met het Begemann-concern eigenaar van QtecQ is, neemt een aantal onderhanden projecten over. Ook 167 van de 448 personeelsleden worden overgenomen.

De technical services gaan deel uit maken van Imtech Projects Noord-Oost in Coevorden. De activiteiten op het gebied van technische infrastructuur worden ondergebracht bij Imtech Projects West in Zaandam.

In totaal beschikt Imtech Projects over bijna dertig vestigingen en ruim drieduizend medewerkers.

Reageer op dit artikel