nieuws

Imtech draaide goed half jaar

bouwbreed

rotterdam – Imtech, de technische poot van Internatio-Muller, heeft een goed half jaar gedraaid. De orderportefeuille beliep per 30 juni 889 miljoen Euro, 10 procent meer dan vorig jaar. De productie nam toe van 308 miljoen Euro in 1998 tot 344 miljoen Euro dit jaar.

Imtechs Duitse dochter Rudolf Otto Meyer (ROM) wist haar positie te verbeteren ondanks moeilijke marktomstandigheden. De orderportefeuille nam met 25 procent toe naar 893 miljoen Euro. De werkvoorraad steeg dientengevolge met 98 miljoen Euro tot 527 miljoen per 30 juni dit jaar. De totale divisie techniek van Internatio behaalde een resultaat na rente over het eerste half jaar van 3,9 miljoen Euro, een toename met 21,8 procent. In het eerste half jaar versterkte Internatio-Muller de divisie met twee acquisities: Baltic (verkoop, installatie en beheer van bedrijfstelefoonsystemen, omzet 7 miljoen Euro) en Electro Begaux (E-installateur in Antwerpen, omzet 14 miljoen Euro).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels