nieuws

Groter productaanbod IHC Hydrohammer

bouwbreed Premium

kinderdijk – IHC Hydrohammer BV in Kinderdijk, leverancier van heihamers voor de bouwnijverheid en de offshore-industrie, gaat door expansieactiviteiten over tot het aanbieden van complete systemen en op elkaar afgestemde leveringen van materieel.

Daartoe werd Fundex Piling Equipment in Oostburg aangekocht van beheersmaatschappij Verstraten. Ook werden de aandelen verworven voor de machinefabriek Goes, die de machines produceert voor de vervaardiging van de Fundex-producten.

Met de verwerving van deze twee ondernemingen kunnen voortaan complete universele hei- of boorstellingen of kranen worden aangeboden in verschillende types tot 52 meter makelaarlengte. Ook vibratoren en speciale machines, zoals sleuvengravers, behoren tot het verkooppakket.

IHC Hydrohammer maakt van de gelegenheid gebruik de nieuwe verkooporganisatie onder een nieuwe naam te brengen, te weten IHC Foundation Equipment

Met de aankoop van de twee bedrijven verdubbelt het aantal werknemers tot tachtig.

Reageer op dit artikel