nieuws

Grote opknapbeurt voor De Weiert

bouwbreed Premium

emmen – Winkelcentrum De Weiert in Emmen staat aan de vooravond van een metamorfose. De komende maanden wordt het zuidelijk deel van het uit de jaren zestig daterende centrum geheel vernieuwd. De Weiert krijgt overdekte winkelpassages met royale pleinen. Op het winkelcentrum worden 49 appartementen gebouwd.

In de parkeerkelder komt nog eens 11.800 vierkante meter winkelruimte met 174 parkeerplaatsen. Daarnaast voorzien de plannen in een kleine 1000 vierkante meter kantoorruimte en een bioscoop met 360 zitplaatsen.

Het ontwerp is van William Properties uit Rotterdam in samenwerking met AGS Architecten en Planners uit Heerlen en Kees Christiaanse Architects en Planners te Rotterdam. De uitvoering is in handen van Bouwborg Aannemingsbedrijf BV uit Groningen, dat het werk najaar 2000 hoopt af te ronden.

Reageer op dit artikel