nieuws

‘Flexibele’ elektromotor

bouwbreed

Fabrikant Watt heeft een nieuwe elektromotor met een breed spanningstraject ontwikkeld en geintroduceerd. De standaard elektromotor van het type Eusas wordt op de markt gebracht door Euronorm Duursma Groep.

De Watt Eusas motor is aansluitbaar op een spanning van 220 tot 575 volt en heeft frequenties van 50 en 60 hertz en is daarom wereldwijd toepasbaar.

Kenmerkend voor Watt is het modulaire systeem en het aantal uitvoeringsvarianten. Zo is de nieuwe Watt Eusas elektromotor leverbaar als remmotor, motor met terugloop-blokkering, motor met tacho, motor met tacho en vreemde koeling, remmotor met toerentalopnemer, motor met vreemde koeling en remmotor met vreemde koeling.

De motoren worden als kant-en-klare sets geleverd en kunnen snel en gemakkelijk worden gemonteerd.

Euronorm Duursma Groep, Zutphen, telefoon (0575) 511222.

Reageer op dit artikel