nieuws

Condenslozer met kleine afmetingen

bouwbreed

Beko-Kondensaat-techniek heeft aan zijn programma automatische condenslozers de Bekomat 21 toegevoegd. Deze is geschikt voor compressoren tot 3 m3/min., drogers tot 6 m3/min en filters tot 30 m3/min met werkdrukken tussen 0,8 en 16 bar. Door de geringe bouwhoogte van 115 millimeter en de massa van 0,7 kilogram is het apparaat gemakkelijk in compressoren en drogers in te bouwen.

Behalve in de basisuitvoering is de Bekomat 21 leverbaar met opties als een potentiaalvrij contact, instrumentenpaneel met drie leds en aansluiting voor externe testknop. De slijtende delen zijn aan de onderkant van de behuizing aangebracht.

Het apparaat is geschikt voor horizontale en verticale leidingen, op de uitlaat kan een draadnippel of slangtule worden gemonteerd. De aansluiting is 230V, maar andere spanningen zijn zonder meerprijs leverbaar.

Beko-Kondensaat-techniek BV, Roosendaal, telefoon (0165) 320300.

Reageer op dit artikel