nieuws

Breevast wellicht van de beurs gehaald

bouwbreed

utrecht – Als Cottingham Corporation en de E.A. de Mol van Otterloo er in slagen om alle aandelen in ontwikkelings- en vastgoedmaatschappij Breevast te krijgen, is het de bedoeling de beursnotering van dit fonds te beeindigen. De biedprijs hebben zij nu definitief vastgesteld op 13,38 euro. De huidige koers Breevast is 12,70 euro.

Het bod betreft alle uitstaande gewone aandelen en certificaten hiervan. De gestanddoening van het bod wordt niet afhankelijk gesteld van de aanmelding van een bepaald percentage. De annonce hierover verschijnt naar verwachting begin september.

Cottingham en De Mol van Otterloo beschikken momenteel al over zo’n zestig procent van de certificaten Breevast. Bovendien bereikten zij overeenstemming over de verwerving van het 32 procentsbelang van Uni-Invest in Breevast. Directie en Raad van Commissarissen van Breevast bevelen het bod aan.

Reageer op dit artikel