nieuws

Bedrijfsauto-RAI mikt op internationaler bezoek

bouwbreed

De Bedrijfsauto-RAI, die van 3 tot en met 12 februari 2000 in Amsterdam wordt gehouden, krijgt een internationaler karakter. Onder de naam European Road Transport Show zullen behalve alle toonaangevende merken bedrijfsauto’s ook getrokken materieel, opbouwen en componenten te zien zijn. De RAI mikt daarmee op meer buitenlands bezoek.

In 1998 bezochten rond 31.000 buitenlanders – op een totaal van ruim 218.000 – de tentoonstelling.

Nederland heeft zich door het fijnmazige distributienetwerk en de infrastructurele problemen in de loop der jaren ontwikkeld op het gebied van speciale voertuigen en innovatieve oplossingen. De RAI hoopt de meest opzienbarende en vernieuwende voorbeelden te kunnen laten zien en denkt daarbij vooral aan koel/vries carrosserieen, getrokken materieel en opbouwproducten.

De Bedrijfsauto-RAI heeft inmiddels nagenoeg alle aanmeldingen binnen voor de beurs van februari 2000. Een groot aantal exposanten komt uit de Verenigde Staten en Azie.

Reageer op dit artikel