nieuws

Weer warmer

bouwbreed

In ons land is het vandaag nog niet helemaal stabiel. De dag begint op veel plaatsen met bewolking en de eerste helft van de dag kan er vooral in het midden en noorden nog een bui vallen. Later vanuit het zuiden opklaringen. Maxima van 19 graden op de Wadden tot circa 23 graden in het zuiden van het land.

Zaterdag en zondag ligt een hogedrukgebied ten oosten van ons land, de wind is zwak tot matig, uit zuidelijke richtingen. Zaterdag flinke zonnige perioden en wat wolkenvelden, zondag overwegend zonnig, het blijft droog. De maxima liggen zaterdag tussen de 23 en 27 graden, zondag nog iets warmer.

Begin volgende week is het nog warm met maxima van 25-29 graden, later mogelijk een bui en tijdelijk wat minder warm, op de 7-10 daagse prognose ziet het er echter weer volop zomers uit.

Vrijdag zon onder: 21.52 uur – Maandag zon op: 5.40 uur

Reageer op dit artikel