nieuws

Vorkheftrucks met verbrandingsmotor

bouwbreed

Importeur NIBM introduceert de ‘Generation 7’, vorkheftrucks van Toyota met verbrandingsmotor. De heftrucks worden onder de typeaanduiding 7FGF (lpg) en 7FDF (diesel) op de markt gebracht. Beide typen zijn voorzien van het SAS, het System of Active Stability, het nieuwe stabiliteitssysteem van Toyota.

De nieuwe serie omvat twintig modellen met diesel- of lpg-motoren en hefvermogens van 1,5 tot en met 5 ton. De keuze aan hefmasten varieert in hefhoogte van 3000 tot en met 7000 millimeter in twee- of driedelige uitvoeringen.

SAS bestaat uit zes veiligheidsvoorzieningen. Sensoren bewaken de zijwaartse stabiliteit, de voorwaartse stabiliteit is gegarandeerd en de vorken kunnen automatisch horizontaal worden gesteld.

NIBM BV, Gouda, telefoon (0182) 530033.

Reageer op dit artikel