nieuws

Stevige draaipoort van Bekaert

bouwbreed

Bekaert, producent van afrasteringssystemen, heeft een nieuwe draaipoort in het programma opgenomen. De Robusta is een stevige draaipoort met vierkante spijlen. Tot en met drie meter breedte heeft de poort een vleugel, van drie tot en met tien meter twee vleugels. De hoogten zijn voor alle typen tussen 1,03 en 2,03 meter leverbaar.

Afhankelijk van de poortbreedte zijn de palen tussen 80 en 160 millimeter vierkant, de kaders zijn 60 of 80 millimeter vierkant. De spijlen zijn 25 millimeter vierkant, de afstand tussen de spijlen is steeds 110 millimeter. Het verzinkte hekwerk is bedekt met geplastificeerde polyester en is standaard in groen 6005. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. De poorten worden geleverd inclusief scharnieren en een sluit- en grondgrendelsysteem.

Volgens de fabrikant zijn de poorten vooral geschikt voor sportvelden, scholen, fabrieken en bedrijven, parken, vliegvelden en dergelijke.

Bekaert Nederland BV, Dordrecht, tel.: (078) 6527881.

Reageer op dit artikel