nieuws

Mini-airco’s in plafondcassettes

bouwbreed Premium

Holland Conditioning introduceert een nieuwe lijn aircosystemen in plafondcassettes. De cassette kan in een standaard systeemplafond worden gemonteerd. De afmeting is slechts 60 x 60 cm. Het systeem heeft een zelfaanzuigende verse-luchtaansluiting.

Het systeem, dat onder de naam PCA op de markt wordt gebracht, verdeelt de luchtstroom die het interieur instroomt in vier richtingen. Koel- en warmtetemperatuur kunnen worden ingesteld via een aan de wand gemonteerde regeling. Holland Conditioning claimt dat de cassettes vrijwel geruisloos zijn. De nominale koelcapaciteit varieert van 3,5 kW tot 14,6 kW, de nominale verwarmingscapaciteit van 4 kW tot 15.9 kW.

Het Waalwijkse bedrijf heeft tevens condensing units geintroduceerd met een glasvezelversterkte polyester omkasting en corrosiewerende condensorcoating. De unit zou bestand moeten zijn tegen het Nederlandse zeeklimaat. Er zijn twee modellen: de CCF die koelt en de CPF die ook met een warmtepomp is uitge-rust. De units worden geleverd als losse, staande modellen die de lucht horizontaal verdelen. De unit is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De nominale koelcapaciteit varieert van 3,5 kW tot 14,6 kW, de nominale verwarmingscapaciteit van 4 kW tot 15.9 kW.

Holland Conditioning BV, Waalwijk, tel. (0416) 650075.

Reageer op dit artikel